Åpningstider
10AM - 18PM
Hjelp?
+4722292922

Velkommen til Doktor Mobil Reparasjonsbutikk

Muligheten til å dra nytte av en høy kvalitet garantert reparasjon.

Doktor Mobil er en kjede av butikker som spesialiserer seg på umiddelbar reparasjon av mobiltelefoner, smarttelefoner og tabletter.

For å levere en kvalitetsservice er verktøyene som brukes av våre teknikere, toppmoderne utstyr, og vi er kun en del av anerkjente leverandører.

Hva vi Gjør

Vi kan dermed reparere alle store merker av mobiltelefoner og tabletter: Samsung, Nokia, Sony, Apple, LG, BlackBerry, og levere raskt til kundene , Kvalitet og standardisert service, uansett hvilken butikk du bruker.

Doktor Mobil Reparasjon Professionals

Vi er et team av dedikerte fagfolk, klar til å gjøre alt som trengs for å gjøre enhetens problemløsninger.

Rask Reparasjon

Når telefonen går i stykker, vil du ikke at den skal løst i morgen du trenger den i dag. Vi lever av fornøyde kunder, og god service til markedets beste pris.

LavPrisGaranti

Reparasjon av beats erstatter, og vi slår alle andre telefonselskaper med garantert laveste pris og rask, profesjonell service.

Erfaring

Våre teknikere har lang erfaring innenfor service på elektronisk utstyr og har utdanninger både innenfor ingeniør og service teknikker faget.

Dine data i Trygge Hender

Våre reparasjoner leveres av pålitelige ingeniører som har mange års erfaring. Vi sørger for at dataene dine er trygge og ikke kan kompromitteres.

X